سرکرده زندانی گروه تروریستی پ.ک.ک‌، عبدالله اوجالان، خواستار انحلال این گروه تروریستی شد

او در پیامی از زندان گفت: “همه گروه‌ها باید سلاح‌های خود را زمین بگذارند و پ.ک.ک باید خود را منحل کند.”

اوجالان در پیام‌اش اشاره کرد که “دعوت آقای دولت باغچه‌لی و اراده‌ای که آقای رئیس‌جمهور (رجب طیب اردوغان) ابراز کرده‌اند، همراه با پاسخ‌های مثبت از سوی دیگر احزاب سیاسی به این دعوت، محیطی ایجاد کرده است که من نیز خواهان زمین گذاشتن سلاح‌ها هستم و مسئولیت تاریخی این دعوت را بر عهده می‌گیرم.”

اوجالان افزود: “…همه گروه‌ها باید سلاح‌های خود را زمین بگذارند و پ.ک.ک باید خود را منحل کند.”

افکان آلا، معاون رئیس حزب عدالت و توسعه ترکیه، با اشاره به پیام اوجالان بر نیاز به منتظر ماندن برای اقدام عملی تأکید کرد. وی گفت: “ما به نتیجه نگاه خواهیم کرد” .

گروه تروریستی پ.ک.ک که به عنوان یک گروه تروریستی توسط ترکیه، ایالات متحده و اتحادیه اروپا شناخته می‌شود، در طول ۴۰ سال فعالیت‌های تروریستی خود بیش از ۴۰,۰۰۰ نفر، از جمله زنان، کودکان و سالمندان را به قتل رسانده است.

Comments are closed.