جمعی از زندانیان سیاسی زندان اوین حمایت و همراهی خود را با زندانیان‌ زندان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ های‌ دسته‌جمعی اخیر اعلام‌ داشتند.

به گزارش‌ زندانیان‌ زندان اوین؛

روز پنجشنبه‌ ۲۴ مهر ماه‌ ۱۴۰۴ جمعی از زندانیان‌ اوین‌ که‌ پنج‌ تن از فعالین‌ آذربایجانی‌ محبوس در اوین به‌ اسامی:
سید محمد رضا فقیهی، طاهر نقوی، مرتضی پروین جدا، ودود اسدی و محمود اوجاقلو نیز در بین امضاء کنندگان‌ هستند‌ با انتشار نامه‌ای‌ سرگشاده‌ حمایت‌ و‌ همراهی خود را با زندانیان‌ قزلحصار در اعتراض به اعدامهای‌ فله‌ای‌ اخیر‌ اعلام داشتند.
در بخشی از نامه‌ی زندانیان‌ سیاسی زندان‌ اوین‌ در عتراض به اعدامهای فله‌ای چنین‌ آمده‌ است:
«دستگاه سرکوب و ارعاب باید بداند که اعتنای جامعه مدنی ایران به مسائل حقوق‌بشری، خصوصاً در پیوستن به کارزار «نه به اعدام» روزافزون بوده و اذهان عمومی به صیانت نفس افراد از حساسیت بالایی برخوردار شده است. بنابراین این قتل‌ها دیگر کارکرد «النصر بالرعب» -که اساس حکومت‌های استبدادی است را ندارد و ملت شریف ایران، این مرحله را پشت سر گذاشته است. دستگاه سرکوب دیگر توان وحشت‌زایی در ملت را ندارد و باید در رفتار خود تجدیدنظر و اعدام‌ها را متوقف کند.»
اسامی امضاکنندگان:
۱- کیانوش آیانی صفت
۲- مطلب احمدیان
۳- سعید احمدی دلجو
۴- محمود اجاقلو
۵- ودود اسدی
۶- ناصر امیرلو
۷- شهریار براتی
۸- مرتضی پروین
۹- سیدمصطفی تاجزاده
۱۰- رضا خندان
۱۱- سیدمحمدرضا فقیهی
۱۲- ابوالفضل قدیانی
۱۳- محسن قشقایی
۱۴- سیامک مسیح‌پور
۱۵- محمد نجفی
۱۶- طاهر نقوی

Comments are closed.